Feestseizoen 15

2021 Is wederom een feestjaar bij Aire les Biefs. Dit is seizoen 15 en tegelijkertijd zijn wij (Rudolf en René) dit jaar 35 jaar samen. Net als in 2011 en 2016 maken wij er een nog leuker seizoen van.  Een seizoen met een aantal aanbiedingen, veel nieuws en een beetje terug in de tijd!

Elke zondag hebben wij een weekfilmpje met onze belevenissen van de afgelopen week. In het weekfilmpje van week 16 staan we uitgebreid stil; bij ons feestjaar!

In deze playlist op YouTube staan alle weekfilmpjes 2021 De week van Rudolf en René 2021

Feestdiner

Elke 19e van de maand van mei tot en met oktober organiseren wij een leuk feestdiner. Anders dan anders zoals bij de feestdiners van 2011 en 2016. Gasten die bij ons verblijven (minimaal drie nachten) en vrienden uit de buurt bieden wij een speciaal diner aan op onze kosten. Laat je verrassen en geniet met ons mee van een gezellige, culinaire avond.

De inhaalweken

Velen hebben niet echt vakantie kunnen vieren in 2020. Nu de mogelijkheden er wellicht weer zijn om te reizen geven wij de periode van 15 mei tot 12 juni, 15% korting op de kamers. In deze eerste weken van het feestseizoen gaan we er in klein gezelschap wat bijzonders van maken. Zin en de mogelijkheid om te komen? Wacht niet te lang, er is maar een beperkte mogelijkheid tijdens deze inhaalweken!

De proefweken

In 2021 zijn er ook weer de speciale weken om de gerechten voor het volgende seizoen met ons te testen. Van 16 oktober tot 11 november, drie weken lang, maakt Rudolf weer nieuwe gerechten en combinaties om naast de beproefde gerechten weer iets nieuws toe te voegen.

De kamers zijn in deze periode allemaal 55 euro per nacht en de diners zijn 18,50 euro pp. De eerste twee weken (week 1:  zaterdag 16 tot zaterdag 23 oktober en week 2: zaterdag 23 tot zaterdag 30 oktober)  is alleen een volle week mogelijk. De periode van zaterdag 30 oktober tot donderdag 11 november minimaal vier nachten.

Let op: Aangezien in 2020 deze weken moesten worden afgelast i.v.m. de pandemie, gaan in principe gasten die toen niet konden komen voor op de nieuwe reserveringen!

Koffie en Thee op de kamers

Vanaf dit jaar niet alleen op de luxe suite, maar ook op de andere kamers een koffie en theezetmogelijkheid. Alle kamers hebben een Bodum waterkoker met een assortiment aan theesoorten en een l’Or-Espresso koffiemachine met diverse cups . Nu is het mogelijk om ’s ochtends voor het ontbijt of op een ander moment even een kopje te zetten op uw kamer. Een kopje thee of een Nespresso bestellen bij ons na het diner of gewoon op de dag blijft natuurlijk ook bestaan.

De embouteillage in Lapalisse

In 2020 ging het tweejaarlijkse happening helaas niet door en werden de nieuwe data voor dit driedaagse evenement  gezet op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 oktober. Bij dit evenement komen duizenden oldtimers (vooral van de jaren ’50 en ’60) bijeen om de klassieke file (embouteillage in het frans) na te spelen die er tijdens de zomervakanties plaatsvonden als het noorden naar het zuiden vertrok. Behalve een rally en een grote braderie, is er dus een grote file rondom Lapalisse waar je je kunt verwonderen over de  klassiekers die uit heel Frankrijk bijeenkomen.

Speciaal arrangement: aankomst donderdag 7 oktober vertrek maandag 11oktober inclusief diner op donderdag, vrijdag en zondag.

> Voor één persoon: kamer 325 euro / gite 500 euro
> Voor twee personen:  kamer 450 / gite 625 euro

Uitbreiding van dagen en nachten mogelijk! Meer info over het evenement op www.embouteillage-n7-lapalisse.com

Keuken- en handdoekenpakket

In onze prijs van de gites is altijd het beddengoed inbegrepen en komt u altijd dus in een gespreid bedje terecht. U kunt een keukendoeken en/of handdoekenpakket altijd huren tijdens uw verblijf bij ons. Dit jaar is het pakket geheel gratis!

Het uitje van de week

Vooral de eerste jaren van ons prille bestaan als chambre d’hotes zijn wij er veel op uit geweest met onze gasten. Daar gaan wij dit feestjaar ook weer tijd voor maken! Met z’n allen naar de weekmarkt in Marcigny, een mooie wandeling, een bezoek aan de grote ‘rommelmarkt’ van Emmaus, een dagje aan het meer met picknick …. Elke week verzinnen we weer wat anders en plannen we een activiteit ergens die week. Welke dag en wat we gaan doen zullen wij op de zondag bekend maken en zal natuurlijk ook afhankelijk zijn van de verplichtingen die wij die week hebben.  In principe zijn er geen extra kosten verschuldigd voor dit ‘onder-ons-uitje’

Reacties zijn gesloten.