Emigratiebeurs 2024

Rudolf en René met “Verhalen uit de praktijk” op de Emigratiebeurs.

Op zaterdag  6 en zondag 7 april 2024 wordt in Houten alweer de 26e editie van de Emigratiebeurs gehouden. En in 2024 is dat ons 10e jaar met weer 2 presentaties, een stand in hal 2 (nr 207) , de NL-presentatie van ons boek ‘Ditjes en datjes uit Aire les Biefs’ 2e druk en informatie over onze workshops “Starten van Chambres d’hôtes, gites en/of (mini-)camping”

Tijdens de twee beursdagen zijn wij te vinden met onze stand in hal 1 bij de Frankrijk-gerelateerde organisaties.

Beide beursdagen verzorgen wij een uitgebreide presentatie in een zaal op de eerste verdieping, oftewel… vertellen wij ons verhaal. Dit jaar voor het tiende jaar reeds en daarom op een hele andere bijzondere wijze. Hoe en wat zult u zien als u er bij bent. >> Vergeet u in ieder geval niet een pen of potlood mee te nemen tijdens de presentatie? <<

Wij gaan onder andere in op de volgende onderwerpen bij de presentatie:

  • waarom, waarheen en waarvoor…
  • de opzet, start en het verloop van onze chambre d’hôtes Aire Les Biefs
  • kun je nu leven van een chambre d’hôtes, gîtes of een camping
  • wat komt er bij kijken
  • de do’s en dont’s van een emigratie
  • meedoen aan ik vertrek … of niet 🙂
  • is het echt een relaxt leventje in Frankrijk
  • de verrassingen van de emigratie

Presentatieruimte 8 in zaal 2 (naast onze stand):

zaterdag en zondag 15.30-16.20 uur 

Waarom staan wij op de beurs?
Wij hebben ons uitgebreid voor laten lichten toen wij het plan hadden om te emigreren. Dat heeft ons goed geholpen om zaken nog beter voor te bereiden en niet teveel verrassingen tegen te komen. Wij hebben heel veel chambres d’hôtes  zelf bezocht en toch vonden wij niet alle antwoorden op onze vragen. Soms wordt alles wel heel mooi voorgeschoteld, vooral als je een pand wilt kopen. Hoeveel werk het is, hoor je ook niet van iedereen. Wij willen graag ook anderen een handje helpen bij hun emigratie en/of het opzetten van hun eigen toeristische accommodatie. Dat doen wij op persoonlijke titel, belangeloos én ook kosteloos. Tis altijd leuk toch als iemand anders met ervaring je een beetje op weg helpt?

Workshop Chambres d’hôtes


Voor aanstaande eigenaren van toeristische accommodaties als een chambres d’hôtes, gîtes en camping organiseren wij vanaf 2016 ook een workshops. Dit jaar de korte workshops in april en mei en de uitgebreide workshop in september. De praktijkverhalen, tips en trucs komen in deze workshop uitgebreid aan de orde. Meer info op: workshop Chambres d’Hôtes

Wij zien U graag op de emigratiebeurs en hebben ’s middags een wijntje, frisje en hapje klaarstaan voor belangstellenden in onze stand!

Rudolf & René

In onze presentaties zullen wij ook meer informatie geven over o.a. www.RaadenDaad.eu

Meer over de Emigratiebeurs en het bestellen van toegangskaarten: www.emigratiebeurs.nl

Reacties zijn gesloten.