Over Ons

foto: Diana Bloemendal

Rudolf Bouwmans (1965) en René van Hulst (1963) ontmoeten elkaar in Rotterdam in 1986.

In 2005 besloten Rudolf en René, die het goed naar hun zin hadden in Nederland én in hun banen, toch eens te kijken naar een andere uitdaging. Dat werd een Chambre d’hôtes die zij in oktober 2006 volop gingen verbouwen en in mei 2007 openden.

Rudolf draagt zorg voor de keuken in Aire les Biefs met een grote variëteit aan gerechten, René voor de administratie, PR, schoonmaak en de altijd weer vrolijke tafel voor het diner.

Rudolf geboren en getogen in Nijmegen volgde daar na de lagere school en de MAVO Klokkenberg de MTS en heeft zich daar gespecialiseerd in elektra sterkstroom.
Na wat omzwervingen als technisch tekenaar bij verschillende elektrotechnische bedrijven in Rotterdam heeft hij de overstap gemaakt naar de chemie. Bij bedrijven als Arco Chemie heeft hij heel wat jaren op technisch-administratief vlak gewerkt tot hij in 1998 in de uitvaartwereld terecht kwam.
Als uitvaartverzorger is hij jaren in dienst geweest bij Monuta in Rotterdam en heeft hier veel “mooi” werk verricht.

René geboren en getogen in Vlaardingen vervolgde na de middelbare school (MAVO en HAVO bij het Professor Casimir) zijn opleiding als sociaal cultureel werker bij de Sociale Academie in Rotterdam. Met zijn diploma van de Hogeschool Rotterdam en Omstreken op zak ging hij aan het werk in het Ouderenwerk in Vlaardingen en later ook Schiedam. Na zijn vertrek na 15 jaar als manager Dienstverlening bij de Stichting Ouderernwerk NWN kwam hij terecht bij de Stichting Welzijn Hoogvliet waar hij als manager diverse werksoorten (opbouwwerk, ouderenwerk, jongerenwerk etc) op zich heeft genomen.

Reacties zijn gesloten.