Tros Ik vertrek en andere media

Ik Vertrek 2007

Wij zijn zoals sommige mensen wel zeggen, bekend geworden door het Trosprogramma “Ik Vertrek”. Een ervaring die wij niet snel zullen vergeten. In 2007 is de eerste uitzending gemaakt en in 2009 is de tv-crew terug gekomen voor een follow-up.
Klik hier of op de foto om naar de aflevering te gaan van Ik Vertrek op de site van AvroTros!
Of bekijk de video via YouTube.


Ik Vertrek follow-up 2009

In 2009 kwam de crew terug om eens te kijken hoe het na twee jaar bij ons was. Klik hier of op de foto om naar de aflevering op de site van AvroTros te gaan.MaDiWoDovrijdag- show met Paul de Leeuw

In 2011 maakten wij onze opwachting in een show van Paul de Leeuw, die uitzending kun je helaas niet meer bekijken. Ook een zeer leuke ervaring om een live-tv-uitzending bij te wonen én zelfs één van de hoofdrollen te spelen.


10 jaar Aire Les Biefs

In 2015 vierden wij ons 10 jarig bestaan en tevens het feit dat wij (Rudolf en René) 30 jaar bij elkaar waren. Diana Bloemendal van www.imadia.nl maakte voor ons deze video. Klik hier of op de foto om de video via YouTube te bekijken.

Roze Golf radio-interview

In Les Biefs, een gehucht vlak bij Vichy hebben Rudolf en René een oude school gekocht, waar ze nu kamers verhuren. Ook hebben ze er een mini-camping ingericht. De vrouwen komen later over, als Rudolf en René zijn uitgeklust, dachten de bewoners van Les Biefs eerst nog toen de twee het complex in 2004 kochten. Nu kijkt er niemand meer van op, dat er twee mannen samenwonen in de oude openbare school. Rudolf en René vertellen (begeleidende tekst en foto’s) over hun vakantieparadijsje, hun ontmoeting in een kroeg en over hun beslissing om naar Frankrijk te vertrekken. Beluister hier de uitzending uit 2011/2019


Bekijk hieronder een aantal video’s direct via YouTube:

Reacties zijn gesloten.