Contact & route

map-france-montagne-bourbonnaise

Rudolf Bouwmans en René van Hulst
03120 Les Biefs, Arfeuilles
Frankrijk

0033(0)477657894

No SIRET: 495 407 223 00017

Klik hier indien u een E-mail wilt zenden naar ons! Uw mailprogramma zal automtisch openen.

Ons mailadres: lesbiefs( – apestaartje – )lesbiefs.eu (om ongewenste spam te voorkomen.

GPS coördinaten: lat 46.116668 lng 3.7947716

Grotere kaart weergeven

Trein

Met de Thalys naar Parijs Gare du Nord. In Parijs gaat u met de RER naar Gare Bercy, vanwaar u de sneltrein naar Vichy neemt. Wij staan klaar op de afgesproken tijd om u naar Les Biefs te brengen.

Vliegtuig

Vanaf Amsterdam heeft u een directe vlucht naar Clermond Ferrand of Lyon. Wij kunnen u zowel bij één van de vliegvelden of bij het treinstation in Vichy of Lyon. De reis vanaf Clermond Ferrand of Lyon naar Les Biefs duurt ongeveer 1½ uur.

Auto over Maastricht

Over de autoroute du Soleil. Maastricht, Luik, Luxemburg, Metz, Nancy, Dijon, Beaune (A6) tot de afrit Chalon sur Saône-Sud (N80), dan naar Monceau les Mines (N70), Paray le Monial (N79). Ongeveer 15 kilometer na Paray le Monial afslaan naar D994 Le Donjon/Lapalisse. Na ongeveer 36 kilometer rotonde, de derde afslag (driekwart) richting Roanne (D707). Na 1,8 kilometer afslaan D26 naar Arfeuilles. Na 8 kilometer komt u in Arfeuilles. De weg blijven volgen, deze maakt na de kerk een scherpe bocht naar rechts. Rij langs de bakker en de begraafplaats, u komt door het plaatsje Croix du Verger en bij kilometerpaal 16 bent u in Les Biefs. In Les Biefs ziet u de kerk, neem daar het weggetje dat aan de linkerkant naast de kerk loopt (u maakt dus een soort U-bocht) en na 40 meter staat u voor onze deur. Het is het tweede huis aan het weggetje.

Auto over Parijs

Antwerpen, Gent, Kortrijk, Lille (A1), Parijs. Na het vliegveld Charles de Gaulle afslaan naar de A104 richting Marne La Vallee. De A104 wordt vervolgens N104 en u komt uit bij Evry. Volg daar de A6 richting Lyon. Neem na de plaats Nemours op de A6 de afslag naar de A77 richting Nevers/Moulins. Na ongeveer 100 kilometer komt deze snelweg uit op de N 7 (deze weg is op dit moment in ontwikkeling van 2 naar 4 baans-weg). Vervolg na Moulins de N7 richting Varennes sur Allier en Lapalisse. Volg de rondweg om de stad Lapalisse (N7) richting Roanne. Hier neemt u de eerste afslag (nr 57) met op de borden Macon Montceau des M. Op de rotonde gaat u rechtsaf de D707 op richting Roanne Droiturier. Na 1,8 kilometer afslaan D26 naar Arfeuilles. Na 8 kilometer komt u in Arfeuilles. De weg blijven volgen, deze maakt na de kerk een scherpe bocht naar rechts. Rij langs de bakker en de begraafplaats, u komt door het plaatsje Croix du Verger en bij kilometerpaal 16 bent u in Les Biefs. In Les Biefs ziet u de kerk, neem daar het weggetje dat aan de linkerkant naast de kerk loopt (u maakt dus een soort U-bocht) en na 40 meter staat u voor onze deur. Het is het tweede huis aan het weggetje.

Auto vanuit het zuiden

Vanuit het zuiden neemt u de A75 via de tolbrug bij Millau naar Clermont Ferrand. Daar de A72 volgen naar Thiers en St. Etienne, neem afslag 5 (Roanne/St. Germain Laval). Neem vervolgens D8 naar Renaison. Bij Renaison op de rotonde bij de benzinepomp de derde afslag (driekwart) nemen, richting Croix du Sud (D9). Na ongeveer 6,5 kilometer bent u bij Croix du Sud, de weg blijven volgen richting Arfeuilles. Na 3,5 kilometer ziet u de afslag naar rechts naar Les Biefs (D35). In Les Biefs het weggetje links van de kerk nemen. Het is het tweede huis aan het weggetje.

Per helikopter

Volg de GPS coordinaten. Vriendelijk verzoek uw helikopter achter de kerk te parkeren. Voor een zorgvuldige landing verzoeken wij u om ons vooraf in te lichten over uw verwachte tijdstip van aankomst.

Navigatiesysteem

Het gehucht Les Biefs is niet op alle navigatiesystemen te vinden. Afhankelijk van uw navigatiesysteem heeft u verschillende
mogelijkheden:

  1. U kunt uw systeem instellen op het plaatsje
  2. U kunt uw systeem instellen op de kruising van de D26 en D35 waardoor u automatisch in Les Biefs uitkomt.
  3. Sommige systemen kunnen het gehucht Les Biefs vinden door als plaats in te voeren “St- Bonnet des Quarts” of “Saint Bonnet des Quarts” en vervolgens Les Biefs bij de straat in te geven.
  4. het invullen van de GPS-coordinaten lat 46.116668 lng 3.7947716

Wij raden u aan om altijd de routebeschrijving uit te draaien en mee te nemen voor de volledigheid en het overzicht van de route.

Aire Les Biefs EI
No SIRET 495 407 223 00017
TVA non applicable, article 293B du CGI

Reacties zijn gesloten.