Culinair / Table d’hôtes

Elke dag heeft u de mogelijkheid om bij ons aan te schuiven voor de “table d’hôtes” om 19.00 uur.

4-Gangendiner

Bij de bereiding van de maaltijd gebruiken wij in principe alleen verse producten, dus geen diepvries, pakjes en zakjes! Iedere avond proberen wij een culinaire reis te maken met onder andere zelfgemaakte Franse streekgerechten, zelf verzonnen combinaties en plaatselijke producten zoals de kazen. Tijdens het diner schenken wij een wijn uit onze streek die wij bij een lokale wijnproducent inkopen. Uiteraard houden wij zoveel mogelijk rekening met speciale wensen zoals wat u wel of niet lust. Mocht u allergisch zijn voor bepaald voedsel of volgt u een dieet, dan horen wij dat graag tijdig van u.

Soepdag

De donderdag is een wat meer relaxte dag sinds 2018. Wij gaan dan (op inschrijving) 1 gang serveren.
Onbeperkt huisgemaakte soep eten, stokbrood en voldoende Franse kaas maken het tot een mooie maaltijd. Eventuele drankjes die u wilt nuttigen zetten wij op de streeplijst. 

Terwijl Rudolf zich bezighoudt met de voorbereidingen van het viergangendiner dekt René een prachtige tafel voor ons allen. Een ruime voorraad tafelkleden, servies, bestek en tafelversiering staan garant voor iedere dag een andere sfeer.

De table d’hôtes bij ons is naast het genieten van een diner ook een sociaal gebeuren, wij stellen dan ook voor om de mobiele telefoon, laptop, ipad e.d. tijdens het diner uit te schakelen.


vrijdag, zaterdag, zondag, maandag, dinsdag en woensdag:
4-gangen diner (incl 3 glazen wijn, bier of fris) € 28,50 pp
Kinderen tot 12 jaar € 17,50 pp

Donderdag:
Soepdag € 11,50 pp (excl drankjes)
Onbeperkt huisgemaakte soep, stokbrood en brie.

Ontbijt € 9,50 pp
(- bij de kamerprijs inbegrepen -)

Wij kunnen u diverse restaurantjes in de buurt aanbevelen.
In de buurt zijn typische Franse restaurants waar u met de lunch tegen redelijk lage prijzen een leuke maaltijd kunt gebruiken.
Bijvoorbeeld Auberge Les Campanules van Monique de Wijs in La Chabanne of Café du Centre van Christine Duverger in Saint Bonnet des Quarts
Ook bevindt zich op een half uurtje rijden in Ouches (ten zuiden van Renaison) het Michelinsterren-restaurant Les Trois Gros.
Wilt u een exclusieve lunch of diner tegen een aantrekkelijke prijs dan kunnen wij u zeker Restaurant l’Assiette Roannaise aanbevelen.

Reacties zijn gesloten.