Aire les BRiefs – onze nieuwe onderneming

Dit is een 1 April grap!

Wij zijn blij dat wij al vijftien jaar heel veel gasten hebben mogen ontvangen en zullen dat zeker nog heel wat jaren doen. Zoals jullie allemaal wel begrijpen is het met de reisrestricties van tegenwoordig lastig om het bedrijf draaiend te houden. Daarvoor zijn wij dus op zoek gegaan naar een andere business die ook makkelijk online te organiseren is. 

Met trots presenteren wij jullie Aire les BRiefs. Zoals jullie wellicht weten is ‘briefs’ in het engels onderbroek. Nou wat past er dus meer bij elkaar qua namen. Met behulp van  Studio du Disc ( www.studiodudisc.com ) zijn we tot een prachtig plan gekomen met de eerste drie modellen van een hopelijk uitgebreide lijn ondergoed.

We gaan ons vooral richten op de Engelstalige en Europese markt en kiezen dus voor Engelstalige termen voor onze lijn!

Vandaag gaan we online! 

We starten met het topmodel: AIRE, een extra luchtig model Qua uitvoering en print (Air= lucht). Daarnaast hebben wij een kleiner model LESS BRiefs (less= minder) Tot slot is er model Cascade de Pisserotte welke vooral bedoeld als referentie naar de waterval bij ons in de buurt die veel gasten bezoeken.

Klik op de link om direct alle modellen te bekijken en eventueel te bestellen ? www.lesbiefs.eu/webshop 

Hebben n.a.v. onze aankondiging in ons weekfilmpje ( https://youtu.be/FleMZ3iyHVQ ) al heel veel reacties ontvangen en gaan in ieder geval kijken naar een vrouwenlijn. Horen graag suggesties van jullie om de lijn nog verder uit te breiden!

Reacties zijn gesloten.