Boek “Ditjes en datjes uit Aire Les Biefs”

Voorpresentatie woensdag 18 oktober 2023 om 17.00 uur

Na jaren van vooruitschuiven en plannen maken is het er, dankzij Esther van der Ham van de Droomvallei uitgeverij én de kukelkipjes, eindelijk van gekomen: het boek ‘Ditjes en datjes uit Aire les Biefs’ is gedrukt!!!

Op woensdag 18 oktober 2023 is de voorpresentatie bij ons in les Biefs en daarvoor zal ook Esther speciaal overkomen uit Nederland om het boekje te presenteren!

Het boek gaat ook per die datum verkocht worden: €24,95 voor 112 pagina’s gezelligheid, weetjes, mooie foto’s, tekeningen gemaakt door Esther én ….. wij zouden het bijna vergeten waar het om begonnen is: recepten uit de chambres d’hôtes ‘Aire les Biefs’ van René en Rudolf.

Het is een full-colour boek met harde kaft geworden en van deze speciale eerste druk zijn 101 exemplaren verkrijgbaar.

Bestellen

Wil je een exemplaar reserveren, dan kun je onderaan het bestelformulier invullen. Je kunt dan een boek bij ons afhalen na de 18e oktober of apart laten leggen voor later wanneer je hier weer bent.

[[[["field4","contains"]],[["show_fields","field38"]],"and"]]
1
Uw naam:
ander aantalaantal
opmerkingen
0 /
Eventuele tekst voor in boek(en) voor signering
reCaptcha v3
Previous
Next

Per post laten bezorgen

Je kunt het boek ook laten opsturen door Esther vanuit Nederland. Er zijn wel extra verzendkosten (€3,27).

Indien je voor 18 oktober 2023 besteld, kunnen we de boeken die vanuit Nederland verzonden worden nog signeren hier in Les Biefs. Doe je bestelling voor de postverzending hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *