Bed & Escaperoom* De Zolder

 

Op de zolderverdieping van onze Chambres d’hôtes Aire Les Biefs vindt u vanaf de eerste maandag van week 14 van dit jaar onze vijfde luxe kamer.

Na 4 maanden hard werken is deze kamer helemaal gereed voor gasten U heeft een ruime eigen badkamer met voldoende handdoeken en toiletpapier voor drie dagen. De kamer is geschikt voor één tot drie personen.

Maaltijden

U verblijft minimaal één nacht in de kamer en indien u op tijd ontsnapt kunt u tevens gebruik maken van ons viergangendiner.
Want dat is de essentie van deze nieuwste kamer…. middels het oplossen van diverse voorgelegde problemen kunt u uiteindelijk de kamer verlaten.
Wij verzorgen indien nodig het ontbijt op de kamer via het tweezijdig luikje in de deur. De twee luikjes kunnen echter nooit tegelijk geopend worden.

 

 

De Badkamer

Het bad en de douche in de badkamer zijn middels het oplossen van een eenvoudig raadsel elke dag maximaal één keer voor een afgemeten tijdsperiode te gebruiken. Het toilet is altijd beschikbaar om verklaarbare redenen.

Vanwege hygiënische redenen dient de douche altijd gebruikt worden voordat u de bed&escaperoom* verlaat. De toegangsdeur zal anders niet open gaan.

De Omgeving

Aangezien u misschien ook de wens heeft om de afwisselende omgeving of activiteiten in de regio te bezoeken, hebben wij deze voor u op video vastgelegd. U kunt deze in de bed&escaperoom* bekijken. Indien u wenst kunnen wij met digitale techniek (photoshop) u ook bij de bezienswaardigheden op de foto zetten om thuis of via social media te laten zien. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding.

Let wel: u reserveert de kamer altijd voor minimaal drie nachten. Indien u eerder de kamer kunt verlaten ontvangt u geen restitutie maar wel een getuigschrift.

De kosten

Kosten voor 1 of 2 personen per nacht per kamer: 123 euro.
Persoon extra op de kamer: 23,40 per nacht.
Beide bedragen zijn exclusief toeristenbelasting.

Let wel: u reserveert de kamer altijd voor minimaal drie nachten. Indien u eerder de kamer kunt verlaten ontvangt u geen restitutie maar wel een getuigschrift.

 

 

Wat is een Een bed&escaperoom*

Dit is een activiteit waarbij je opgesloten wordt in een luxe kamer met eigen badkamer. Aan de hand van puzzels en raadsels zul je een uitweg moeten zien te vinden. Je krijgt hiervoor maximaal drie dagen de tijd. Wij raden deze activiteit aan voor mensen die graag puzzelen en al dan niet met opzet een aantal dagen zonder mobiele telefoon willen doorbrengen.

Het is niet toegestaan een mobiele telefoon mee te nemen in de bed&escaperoom*

 

 

Direct reserveren?
Dat kan hier

Reacties zijn gesloten.