Aire les Biefs klimaatneutraal

Eigenlijk zouden wij deze mededeling al 53 dagen geleden gedaan hebben. Die dag hebben wij op de social media aangegeven dat wij vandaag op 24 mei het nieuws bekend zouden maken!

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij vanaf dit seizoen als één van de weinige chambres d’hôtes van Nederlandse eigenaren van de Federation Française de l’Entrepreneuriat Touristique pour la Neutralité Climatique (FFETNC) het certifcaat “Klimaatneutrale Chambres d’Hôtes” in ontvangst mochten nemen.


Met de afronding van de gehele audit op 1-4-2020 komt er een einde aan een lange periode van controles, onderzoeken en aanpassingen van werkwijzen en procedures. Wij zijn nu officieel gecertificeerd volgens de NEN 0401 norm in Frankrijk.

Volgens de certificering is de “klimaatneutrale Chambres d’hôtes” alleen te realiseren met de hulp en bijdrage van de gasten.

Wij verzoeken u om onderstaand formulier in te vullen waarna wij via een automatisch bericht u informeren over de wijze waarop u mee kunt werken ons certificaat te behouden.

Wij danken u vriendelijk voor uw medewerking!

Nadat u op de knop verzenden heeft gedrukt, ziet u hieronder in beeld dat het bericht ontvangen is.

Check dan svp uw mail!

[[[["field4","contains"]],[["show_fields","field38"]],"and"]]
1
Uw naam:
ander aantalaantal
opmerkingen
0 /
Eventuele tekst voor in boek(en) voor signering
reCaptcha v3
Previous
Next

Reacties zijn gesloten.