Accommodatie

Er zijn verschillende mogelijkheden om bij ons te logeren: de Chambres d’hôtes, de Gîtes/vrijstaande appartementen of de minicamping. In het menu rechts kunt u deze diverse mogelijkheden bekijken.

 

Binnen

DSC_0367Naast de door u gekozen accommodatie hebben wij ook een grote woonkamer waar u gebruik van kunt maken. Deze kamer heeft, in de tijd dat het een dorpsschool was, als schoollokaal gediend. Hier worden ook het ontbijt en diner geserveerd. In de woonkamer hebben wij een bibliotheek met leesboeken in verschillende talen. Voor de (volwassen) kinderen liggen bijna alle delen van Suske en Wiske, Lucky Luke, Asterix te wachten. Verder hebben wij een grote hoeveelheid (bord)spelletjes en legpuzzels.

De woonkamer heeft een open haard met zithoek. Lekker onderuitgezakt de dag doornemen of plannen maken voor de dag die komen gaat. Wij hebben een uitgebreide informatiemap klaarliggen met alle activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. U kunt ons natuurlijk om advies vragen.

Buiten

Aan de zijkant van het huis is een gazon met ligbedden en een aantal comfortabele zitjes om lekker te lezen, zonnen of gezellig te kletsen met anderen. Er staat een partytent en er zijn parasols. U geniet hier ondertussen van het weidse uitzicht naar de bergen en over de weilanden. Hier bevindt zich ook ons zwembadterras en zwembad, waarin u heerlijk kunt afkoelen en ondertussen van het zicht op de omgeving kunt genieten. Aan de voorkant van ons huis kunt u heerlijk onder de kastanjeboom genieten van de schaduw terwijl u een drankje tot u neemt of een boek leest uit onze uitgebreide bibliotheek.

 

Zwembad

 

Op het vroegere weiland bevindt zich ons zwembad (6 bij 4 meter), waarin u heerlijk kunt afkoelen en ondertussen van het zicht op de omgeving kunt genieten. Op het zwembadterras zijn comfortabele lounge- en ligstoelen te vinden. Het zwembad is dagelijks geopend in de periode eind mei t/m september (afhankelijk van weersomstandigheden).

 

 

Sauna en hottub

sauna IMADIANaast het zwembad is een afgescheiden hoek gecreëerd met een houtgestookte sauna voor 5 tot 10 personen en een houtgestookte hottub. Vooralsnog wordt bij belangstelling elke dinsdag-, donderdag- en zondagmiddag de “boel” opgestookt. Indien het mogelijk is met andere gasten, passen we de tijd van het diner aan. Dan kan ook na de maaltijd nog lekker van de sauna gebruik gemaakt worden en je ’s avonds bij een heldere hemel heerlijk in de hottub kunt kijken naar de waanzinnige sterrenhemel.

In onze chambre d’hôtes is tevens een elektrisch verwarmde binnensauna voor 3 personen. Deze bevindt zich in de ruimte van de campingvoorzieningen. De douche is dus direct om de hoek van de sauna.

Wij berekenen een vergoeding van € 12,50 per persoon per dagdeel voor de buitensauna/hottub. De binnensauna op elektra is op verzoek elk moment beschikbaar overdag en ’s avonds. De kosten bedragen € 7,50 per persoon voor ongeveer 2 uur.

 

WiFi

Op alle kamers van onze chambre d’hôtes, salon, op de camping, bij het zwembad én op het terras bij de kastanjeboom is een gratis WiFi verbinding.

In onze gîtes is ook een eigen WiFi verbinding zodat u daar een optimale ontvangst heeft.

Reacties zijn gesloten.