Accommodatie

Er zijn verschillende mogelijkheden om bij ons te logeren: de Chambres d’hôtes, de Gîtes/vrijstaande appartementen of de minicamping. In het menu links kunt u deze mogelijkheden bekijken.

 

Binnen

Buiten de door u gekozen accommodatie hebben wij ook een grote DSC_0367woonkamer waar u gebruik van kunt maken. Deze kamer heeft, in de tijd dat het een dorpsschool was, als schoollokaal gediend. Hier worden ook het ontbijt en diner geserveerd. Bij mooi weer kunt u natuurlijk ook buiten eten, bijvoorbeeld onder de kastanjeboom voor het huis. In de woonkamer hebben wij een bibliotheek met leesboeken in verschillende talen. Voor de kinderen liggen bijna alle delen van Suske en Wiske te wachten. Verder hebben wij een grote hoeveelheid spelletjes en legpuzzels.

De woonkamer heeft ook een open haard met zithoek. Lekker onderuitgezakt de dag doornemen of plannen maken voor de dag die komen gaat. Wij hebben een uitgebreide informatiemap klaarliggen met alle activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. U kunt ons natuurlijk om advies vragen.

 

 

Buiten

terrasAan de zijkant van het huis is een gazon met ligbedden en een aantal comfortabele zitjes om lekker te lezen, zonnen of gezellig te kletsen met anderen. Er staat een partytent en er zijn parasols. U geniet hier ondertussen van het weidse uitzicht naar de bergen en over de weilanden. Hier bevindt zich ook ons zwembad (6 bij 4 meter), waarin u heerlijk kunt afkoelen en ondertussen van het zicht op de omgeving kunt genieten. Aan de voorkant van ons huis kunt u heerlijk onder de kastanjeboom genieten van de schaduw terwijl u een drankje tot u neemt of een boek leest uit onze uitgebreide bibliotheek of stripboekcollectie. Aan de zijkant van ons terrein bevindt zich onder de beukenbomen ook nog een zitje in de schaduw.

 

 

Zwembad, sauna en hottub

piscineOp het vroegere weiland bevindt zich ons zwembad (6 bij 4 meter) met houtenterras, waarin u heerlijk kunt afkoelen en ondertussen van het zicht op de omgeving kunt genieten. Op het zwembadterras zijn zowel comfortabele lounge- als ligstoelen te vinden. Het zwembad is dagelijks geopend in de periode mei t/m september (afhankelijk van weersomstandigheden).

Naast het zwembad is een afgescheiden hoek gecreëerd met daarop een houtgestookte sauna voor 5 tot 10 personen en een hottub, tevens op hout gestookt. Vooralsnog willen we elke dinsdag-, donderdag- en zondagmiddag de boel opstoken als er belangstelling is. Als het mogelijk is met andere gasten passen we de tijd van het diner aan, zodat ook na de maaltijd nog lekker van de sauna gebruik gemaakt kan worden en je ‘s avonds bij een heldere hemel heerlijk in de hottub kunt kijken naar de waanzinnige sterrenhemel.  Tevens hebben wij in onze chambre d’hôtes een elektrisch verwarmde binnensauna voor 3 personen.

Wij berekenen een vergoeding van € 12,50 per persoon per dag voor de buitensauna/hottub. De binnensauna, op elektra, is op verzoek elk moment beschikbaar overdag en ‘s avonds. De kosten bedragen € 7,50 per persoon voor ongeveer 2 uur.

 

Kommentare sind geschlossen.