Tijdelijk gesloten ivm COVID-19!

* bericht 2 juni 2020 *

Update 2-6-2020:
Voor Frankrijk zal de 100 km-regel vervallen en kan iedereen weer vrij reizen binnen de grenzen. Per 2 juni zal de horeca weer open kunnen én mogen o.a. zwembaden weer open.
De Franse grenzen zijn in ieder geval nog gesloten tot 15 juni voor niet-noodzakelijke reizen!

Update 8-5-2020:
Vanaf 11 mei zal er een versoepeling plaatsvinden t.a.v. de maatregelen hier in Frankrijk o.a. vrij verkeer voor de Fransen tot 100 km van de woonplaats en heropening van winkels.
Eind mei/ begin juni zullen volgens de berichten nadere plannen worden gepresenteerd over het toerisme in Frankrijk. Er is besloten om de grenzen van Frankrijk op dit moment gesloten te houden tot 15 juni 2020 voor alle niet-noodzakelijke reizen.

Indien er nieuwe berichten zijn kunt u deze hier vinden of op onze social media.


Wij leven met elkaar in een bijzondere tijd, een tijd die absoluut geen vreugde brengt in de hele wereld.
Wij leven mee met iedereen die op één of andere wijze persoonlijk wordt getroffen door de ziekte! Ook voor hen die vanuit extreme drukte op het werk, volop moeten aanpassen om boven water te blijven of misschien net als ons helemaal geen werk hebben. Heel veel mensen worden helaas nu en het komende jaar  direct of indirect getroffen. Laten we met elkaar hopen dat er heel  snel een gezondere periode voor ons allen gaat komen.

Onze chambres d’hôtes, gîtes en minicamping zijn op dit moment in ieder geval tot 11 mei 2020 gesloten. Op dit moment is er geen mogelijkheid om in Frankrijk te reizen zonder noodzaak. Vakantie vieren hoort niet bij de noodzakelijke verplaatsingen vanzelfsprekend. Hoe en wanneer wij weer kunnen open gaan is een grote vraag en daarvan zullen wij u middels een bericht hier op de website én op social media op de hoogte brengen.

Voor alle bestaande reserveringen dit seizoen proberen wij een oplossing te vinden indien deze niet door kunnen gaan vanwege overheidsmaatregelen.

Het verplaatsen naar een ander tijdstip dit jaar geniet vanzelfsprekend onze voorkeur. Wij zijn gelukkig dat vele gasten ons ondersteunen door nu al een reservering te maken voor later in 2020 of extra aanbetalingen te verrichten voor bestaande reserveringen. Hierdoor kunnen wij de komende tijd de noodzakelijke betalingen verrichten. Wij hadden voor dit jaar wat geld gespaard voor wat kleine noodzakelijke investeringen. Deze zullen wij nu inzetten om het komende seizoen verder proberen door te komen. Wij hopen dat we het daarmee gaan redden en volgend jaar ons jubileumseizoen 15 met veel plezier te kunnen vieren.

Indien u uw verblijf definitief wilt annuleren, is dat natuurlijk ook mogelijk. Dan zal de Franse wettelijke maatregel van kracht zijn. U krijgt dan een voucher die u naar believen kunt gebruiken binnen 18 maanden. Wilt of kunt u hier geen gebruik van maken, dan betalen wij na 18 maanden het bedrag terug.

Wij juichen het vanzelfsprekend toe als u een reservering verricht voor dit seizoen ondanks het feit dat er nog onduidelijkheid is in het doorgaan van uw verblijf bij ons.

Alle gasten die bij ons zouden verblijven in de periode tot 15 juni 2020 hebben wij reeds bericht over het niet kunnen doorgaan van hun verblijf bij ons van overheidswege.

Indien U vragen of opmerkingen hebt, horen wij dat graag van U.

Zodra bekend is wanneer wij weer open kunnen gaan, laten wij dat zo spoedig mogelijk weten. Wij zullen dan diverse hygiëne- en omgangsmaatregelen in acht moeten nemen met z’n allen voor een aangenaam en zeker gezond verblijf bij ons. Ook hierover zullen wij u nog informeren.

Voor nu…. blijf veilig en blijf gezond!

Rudolf en René

Reacties zijn gesloten.