Seizoensopeningsaanbieding 2018

Wij gaan weer open!


Op vrijdag 30 maart 2018 starten wij weer met een nieuw seizoen in Aire les Biefs.

Er is weer veel geklust de afgelopen tijd in en om het huis en er zal zoals gebruikelijk nog wel wat gaan gebeuren dit seizoen, maar dan vooral buitenshuis.
De grootste klus , naast heel wat schilderwerk in huis, is het vervolg van de renovatie van de bijkeuken met de koelkasten, opbergruimte en vaatwasser. Hier is de afgelopen maanden een tussenwand geplaatst die de bijkeuken van de CV-kachel scheidt. Vorig jaar is aan één kant het keukenblok al vervangen door RVS-kasten en werkbladen. Nu was de andere kant aan de beurt en is er een wand aangepast en zijn nu alle wanden van de bijkeuken geheel betegeld. Ook is de vloer weer aangevuld met vloertegels op de plekken waar tussenwanden stonden. Al met al een behoorlijke klus geworden met veel hak-, breek- en zaagwerk met veel stof tot gevolg. Op 1e paasdag op deze plek foto’s van de renovatie.

Al met al een stoffige bedoeling de afgelopen maanden hier in huis. Natuurlijk zijn we hard bezig geweest om alles stofvrij te maken, af te wassen, dweilen en poetsen…. en dat is op de kamers ook redelijk goed gelukt. In de rest van het huis lijkt het stof niet afscheid te willen nemen soms 
Er is een kansje dat er de eerste weken nog wat stof neerdaalt van de grote verbouwing.

Dus …

> 1.  U krijgt de eerste twee weken een aardige korting
én
> 2.  voor het geval u nog wat stof tegenkomt krijgen al onze gasten de komende twee weken een origineel van ons logo voorzien ‘Aire les Biefs- schoonmaakdoekje’. Dit zal, na de pepermuntzakjes en de ‘Aire les Biefs-rugzakken’ ook een collecters-item worden 🙂


Kortingen:

  1. 35% op de kamerprijs: bij aankomst op vrijdag 30 maart 2018 of zaterdag 31 maart 2018 in één van de kamers en een verblijf van minimaal 3 dagen en elke avond table d’hôtes bij ons. Op eerste paasdag bieden wij een uitgebreide paasbrunch aan. Oftewel een prachtig Paasarrangement voor een zeer aantrekkelijke prijs.
  2. 25% op de kamerprijs en een gratis diner voor twee personen: bij aankomst vanaf maandag 2 april 2018 tot en met woensdag 11 april 2018, verblijf van minimaal drie nachten én elke avond table d’hôtes.
  3. 100 euro korting op normale prijs van gite l’Ancienne Infirmirie(395 euro ipv 495 euro) in de week zaterdag 31 maart- zaterdag 7 april 2018 én voor de week zaterdag 7 april – 14 april 2018.
  4. 200 euro korting op de normale prijs van gite le Châlet (395 ipv 595 euro) in de week van zaterdag 7 april- zaterdag 14 april 2018.

LET OP: 

  • Deze aanbiedingen zijn geldig vanaf moment van publicatie tot 29 maart 2018 21.59 uur
  • Wij zijn van zondag 15 april tot en met zondag 22 april 2018 gesloten.
  • Wij verwelkomen u daarna vanaf maandag 23 april 2018 tegen de reguliere, aantrekkelijke tarieven die wij hanteren

Dit bericht was geplaatst op 27 maart, 2018. Markeer de permalink als favoriet.