Proefweken oktober 2024

Ook in 2024 zijn er weer de speciale weken om de gerechten voor het volgende seizoen met ons te testen. Wij hebben daar altijd wat proefkonijnen voor nodig en vandaar dat de kamers en de diners in die periode ook goedkoper zijn dan anders.

Van zaterdag 5 oktober tot zondag 3 november, maakt Rudolf weer nieuwe gerechten en combinaties om naast de beproefde gerechten weer iets nieuws toe te voegen aan onze table d’hôtes voor het seizoen 2025.


Prijzen: De kamers zijn in week 2, 3 en 4 allemaal 430 euro voor 1-2 personen voor de gehele week inclusief ontbijt. Kies je voor een gîte, dan gelden de normale prijzen voor de gîtes. Eventueel kan ontbijt bijgeboekt worden. De diners zijn 20,50 euro pp. inclusief de drankjes tijdens het diner.


Allergiën en dieëten: Met de proefweken kunnen wij niet helemaal met alle beperkingen qua diner rekening houden. Het kan zijn dat er een alternatief gerecht komt indien je een allergie of dieet hebt of dat je misschien één van de gerechten moet overslaan.
Wij houden in het seizoen er altijd zoveel mogelijke rekening mee, maar met de proefweken moeten we alle geplande gerechten wel elke week uitproberen: dat is de essentie van de proefweken!

Week 1; aankomst zaterdag 5 oktober / vertrek zondag 13 oktober
periode een complete week
alle kamers reeds bezet
– Gîte Les Papillons reeds bezet
– Gîte l’Ancienne Infirmerie reeds bezet

Week 4; aankomst zondag 27 oktober / vertrek zondag 3 november
periode één week
– Alle kamers bezet
– Gîte les Papillons reeds bezet
– Gîte l’Ancienne Infirmerie reeds bezet

Reacties zijn gesloten.