Open per 15 juni!

* bericht 13 juni 2020 *

De landsgrenzen van Frankrijk zullen per 15 juni 2020 weer geopend worden voor de niet-noodzakelijke verplaatsingen zoals men dat noemt. Vakantie vieren, familie bezoeken of naar je tweede huis is na deze datum weer mogelijk!

foto: IMCO Lanting

Wij willen u van harte uitnodigen om uw vakantie of korte verblijf bij ons al te reserveren.
Wij hebben op diverse momenten nog ruimte in onze chambre d’hôtes, gîtes en op onze minicamping. Bij de kamers en gîtes kunt u in de beschikbaarheid direct zien op de website. Voor de minicamping vragen wij u even om contact met ons op te nemen via de mail, telefoon of via het reserveringsformulier.

Een vakantie bij ons zal ietsje anders zijn, maar vast en zeker niet minder gezellig. Wij willen er voor zorgen dat al onze gasten onbezorgd van een relaxte vakantie kunnen genieten.
Er gelden hier in Frankrijk voor een deel andere regels en daar willen wij ons graag aan houden! Het zijn voor een deel ook in Nederland geadviseerde aanpassingen in het dagelijks leven. In het belang van de gezondheid van al onze gasten en ook ons, verwachten wij dat u zich ook aan deze ‘regels’ zult houden bij ons. Indien dat noodzakelijk is of mogelijk dan passen wij deze snel weer aan.

Wij willen dat u bij ons (wederom) een leuke vakantie gaat beleven en ook daarna er mooi op terug kunt kijken!

Reacties zijn gesloten.