Emigratiebeurs 1 & 2 april 2023


Geen Emigratiebeurs in 2022 !


Bericht beursdirectie:
“Nu het aantal COVID gevallen explosief is gestegen, de uitkomst van de huidige maatregelen onzeker is, heeft de beursdirectie helaas  moeten besluiten dat de EmigratieBeurs 2022 definitief niet door kan gaan en doorgeschoven wordt naar 1 en 2 April 2023 in Expo Houten.”

Meer info over de Emigratiebeurs: www.emigratiebeurs.nl


Waarom staan wij (Rudolf & René) op de emigratiebeurs?
Wij hebben ons uitgebreid voor laten lichten toen wij het plan hadden om te emigreren. Dat heeft ons goed geholpen om zaken nog beter voor te bereiden en niet teveel verrassingen tegen te komen. Wij hebben heel veel chambres d’hôtes  zelf bezocht en toch vonden wij niet alle antwoorden op onze vragen. Soms wordt alles wel heel mooi voorgeschoteld, vooral als je een pand wilt kopen. Hoeveel werk het is, hoor je ook niet van iedereen. Wij willen graag ook anderen een handje helpen bij hun emigratie en/of het opzetten van hun eigen toeristische accommodatie. Dat doen wij op persoonlijke titel, belangeloos én ook kosteloos. Tis altijd leuk toch als iemand anders met ervaring je een beetje op weg helpt?

Ook wij hopen in 2023 weer aanwezig te zijn met een stand en presentaties te geven.Workshop Chambres d’hôtes
Voor aanstaande eigenaren van toeristische accommodaties als een chambres d’hôtes, gîtes en camping hebben wij in 2016 ook een workshop georganiseerd in het kader van ons feestjaar – het tiende seizoen. Vanaf dat jaar hebben wij ieder jaar meerdere workshops in het voorjaar georganiseerd.
In 2022 zullen wij op verzoek een korte workshop organiseren. De praktijkverhalen, tips en trucs komen in deze workshop uitgebreid aan de orde.
Mail of bel ons voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.