De uitprobeerweken 2017

Het besluit is genomen en het was geenmoeilijk besluit 🙂 … Wij gaan zoals weer sluiten voor de winter. Op maandag 30 oktober 2017 is de laatste dag van het elfde seizoen Aire Les Biefs.De laatste twee weken zoeken wij nog proefkonijnen om alvast de nieuwe gerechten voor het volgende, dus 12e seizoen te komen proeven. Zoals elk jaar willen we in het nieuwe seizoen weer wat nieuwe gerechten toevoegen aan de lange lijst van voor-, hoofd en nagerechten en de diverse kaasvariaties.  Gasten in die periode kunnen de geboorte van nieuwe gerechten live meemaken en beoordelen.

Er is niet veel ruimte meer voor de proefweken, want er zijn proefkonijnen die zich al heel vroeg hebben aangemeld. De beide gîtes zijn reeds bezet. In de eerste week en de tweede week is er nog één kamer beschikbaar op dit moment.

 

Deze laatste twee weken (de periode zaterdag 14 oktober tot maandag 30 oktober) bieden wij daarin voor de fijnproevers een speciaal arrangement:  alle kamers zijn dezelfde prijs (50 euro per nacht voor twee personen), dus ook de zeer ruime suite! Daar bovenop zijn de maaltijden twee halen – één betalen. Nou dat geeft een aardig voordeel. Bovengenoemde aanbiedingen gelden bij een verblijf van minimaal 4 nachten met diner….

Tijdens de proefweken kunnen wij helaas niet met elk dieet en allergie continu rekening houden. Het kan dus zijn dat je als proefkonijn een bepaald gerecht mist…. maar wij willen zoveel gewoon mogelijk uitproberen! Wij horen natuurlijk wel graag vooraf, net als wij dat altijd vragen, of er sprake is van een allergie of dieet!

 

ps. Waarschijnlijk zijn wij ook dit jaar open met kerst/oud & nieuw! Mail ons voor de beschikbaarheid!

Dit bericht was geplaatst op 23 september, 2017. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie

Een gedachte over “De uitprobeerweken 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.